Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-utrecht.nl


  Helderzienden geven online consults in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Cor
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Ben blij dat ik je gebeld heb Cor. Ik voel meer in balans en ben klaar om een volgende stap te zetten. Veel lof voor medium Cor




Ervaring van Els met helderziende Cor   Ervaring van Els met helderziende Cor   Ervaring van Els geplaatst op 4 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Je bent top . Je bent zo'n warm en mooi paragnost.

Liefs.




Ervaring van Shanna met helderziende Cor   Ervaring van Shanna met helderziende Cor   Ervaring van Shanna geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Cor is een next level medium als je wil groeien en klaar bent voor de waarheid. Hoe deze medium dingen aanvoelt is buitengewoon. Dikke merci Cor !!




Ervaring van Ellen met helderziende Cor   Ervaring van Ellen met helderziende Cor   Ervaring van Ellen geplaatst op 5 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Cor is geweldig! 1 van de beste op de lijn! alles is uitgekomen, zelfs de kwestie met werk. Iedereen moet hem bellen. Groetjes H




Ervaring van Hannah met helderziende Cor   Ervaring van Hannah met helderziende Cor   Ervaring van Hannah geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Ik belde Cor eerder met een vraag over hoe iets ging uitpakken hij heeft gelijk gekregen. Super. Bedankt voor al je voorspellingen. heel erg bedankt. Super.




Ervaring van Brigitte met helderziende Cor   Ervaring van Brigitte met helderziende Cor   Ervaring van Brigitte geplaatst op 14 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
 
Hoi Cor, wilde even laten weten dat je me enorm heb geholpen, ben je er zeer dankbaar voor. Ook de voorspellingen die je gedaan heb komen nu allemaal op z,n plekje.
Liefs Elsa.




Ervaring van Elsa met helderziende Cor   Ervaring van Elsa met helderziende Cor   Ervaring van Elsa geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Medium Cor, is zo,n fijne man. Helder duidelijk en luistert goed. Dankjewel voor de heldere uitleg.




Ervaring van Arle met helderziende Cor   Ervaring van Arle met helderziende Cor   Ervaring van Arle geplaatst op 25 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Bedankt voor je inzichten Cor. Ik vertrouw je en zal geduld hebben. Je bent een paragnost die met weinig woorden toch veel kan vertellen.





Ervaring van Clair met helderziende Cor   Ervaring van Clair met helderziende Cor   Ervaring van Clair geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Lieve Cor, wat voel ik mij goed na jouw uitspraken, elke keer weer. Dank voor alles.





Ervaring van Erika met helderziende Cor   Ervaring van Erika met helderziende Cor   Ervaring van Erika geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Beste Cor, door de jaren heen heb ik me al vele malen tot een paragnost gewend, en nu tot jou. Per toeval want ik had de verkeerde pin gebruikt. Maar wat was ik blij je gesproken te hebben, toeval bestaat dus niet. Veel liefs van Ger




Ervaring van Gerrit met helderziende Cor   Ervaring van Gerrit met helderziende Cor   Ervaring van Gerrit geplaatst op 27 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Hoi Cor. Bedank voor uw mooie consult heel duidelijk en correct zonder iets te vertellen beschreef jij mijn verhaal. wauw. Voor mij een topper.
Ik ga meteen aan de slag met je advies. Veel liefs, Shar.




Ervaring van Sharda met helderziende Cor   Ervaring van Sharda met helderziende Cor   Ervaring van Sharda geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Bedankt, voor je reading.




Ervaring van Sabrina  met helderziende Cor   Ervaring van Sabrina  met helderziende Cor   Ervaring van Sabrina geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Cor, je bent een topper. Zeer fijne man om naar te luisteren. Ik kan het iedereen aanraden. Één voorspelling is al uit gekomen. Ik blijf wachten op de rest. Liefs Janette




Ervaring van Janette met helderziende Cor   Ervaring van Janette met helderziende Cor   Ervaring van Janette geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Lieve vriend Cor ,ik ben je zeercdankbaar voor de wijsheid die je mij
aangeeft, mijn vertrouwen in jou is zeer groot.
Hartelijke dank, V





Ervaring van Veronique met helderziende Cor   Ervaring van Veronique met helderziende Cor   Ervaring van Veronique geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Top medium. Al menigmaal raadgepleegd. Altijd kort en bondige adequate informatie. Heeft weinig informatie nodig om af te stemmen en advies te geven.




Ervaring van Eefje met helderziende Cor   Ervaring van Eefje met helderziende Cor   Ervaring van Eefje geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Wow Cor, ben bijna in shock haha,dit had ik echt niet verwacht. zo duidelijk en zo de waarheid, precies hoe het is. En dan ook nog eens zo gezellig en vriendelijk wat je bent,echt top. Grt. Sujadi.




Ervaring van Sujadi met helderziende Cor   Ervaring van Sujadi met helderziende Cor   Ervaring van Sujadi geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Dag Cor,
Fijn gesprek met je gehad. Je luistert goed en geeft waardevolle adviezen op maat. Dank daarvoor.
Groet, Robert Paul.




Ervaring van Robert Paul met helderziende Cor   Ervaring van Robert Paul met helderziende Cor   Ervaring van Robert Paul geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Bijzonder goed. Duidelijke verklaring hoe het contact is verlopen. Iets met een zwaar slagschip en een vergissing. Werk is positief en daar ben ik heel blij mee omdat het nogal spannend is. En Cor houdt je niet onnodig aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met helderziende Cor   Ervaring van Anoniem met helderziende Cor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Beste Cor,
Heel erg bedankt. Duidelijke uitleg en zo waar.

Lesley.




Ervaring van Lesley met helderziende Cor   Ervaring van Lesley met helderziende Cor   Ervaring van Lesley geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Heel snel en zeer accuraat. Erg goed.




Ervaring van V met helderziende Cor   Ervaring van V met helderziende Cor   Ervaring van V geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Snel antwoord, goed verstaanbaar en een hart onder de riem.
Dank u gtjs Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Cor   Ervaring van Rita met helderziende Cor   Ervaring van Rita geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Hoi Cor, het was fijn om je na lange tijd weer gesproken te hebben. Je kan goed luisteren, weet waar het om draait en geeft duidelijk advies. Zowel voor korte als langere gesprekken, de juiste keuze. Ik ben in elk geval blij met je. Groetjes van Christa.




Ervaring van Christa met helderziende Cor   Ervaring van Christa met helderziende Cor   Ervaring van Christa geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Lieve Cor,

Dankjewel voor de bijzondere ervaringen tijdens onze gesprekken. Je hebt geen idee hoe dit op persoonlijk en zielsniveau voedt. Tijdens de gesprekken vertaal jij wat er op energetisch niveau speelt, verbindt er duidelijke taal aan en tegelijk vindt er een heling plaats. Je bent een belangrijk onderdeel geweest in mijn transformatie proces naar een vrij leven en ondernemen. Verder kan ik mijn eigen innerlijke tweeling ziel omarmen, mijn innerlijk kind, hogere zelf en ziels missie beter begrijpen. Tegen de mensen die opzoek zijn naar echte groei op spirit niveau wil ik meegeven om jou te contacten. Er open en puur in te gaan.
Dank dank nogmaals.
Liefs G.




Ervaring van geral met helderziende Cor   Ervaring van geral met helderziende Cor   Ervaring van geral geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Beste Cor,
Zoveel steun en goede raad ontving ik van je, ik blijf doortastend en heel allert de zaken opvolgen. Zoals je zei blijkt dit toch heel heel nodig te zijn.
Alles wat je me gaf als raad en advies doe ik nog steeds.En het blijkt heel noodzakelijk te zijn, alles wat jij me doorgaf klopt ten volle.
Ik ben blij dat je er was. Hopelijk tot gauw nog es, momenteel kan ik je niet contacteren.




Ervaring van Marie met helderziende Cor   Ervaring van Marie met helderziende Cor   Ervaring van Marie geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Cor ik wil je bedanken. Verbinding viel voor de tweede keer weg. Omdat alles wel verteld was, belde ik niet nog een keer. Het klopt van het toneelspel en het klopt van haar vader en moeder. Het is slechts een kwestie van tijd. Groet M.




Ervaring van M met helderziende Cor   Ervaring van M met helderziende Cor   Ervaring van M geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  u bent een heel rustig en prettig persoon om mee te praten. U geeft ook hele goede adviezen die ik zeker na ga komen want ik zie nu al veranderingen na een week u gesproken te hebben. Vanochtend heeft u mijn onrust ook weggehaald en advies gegeven. Heel prettig allemaal en ben nu ook rustig en weet dat ik de goede weg bewandel. Ik dank u voor deze gesprekken en bel u zeker nog een keer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Cor   Ervaring van Anoniem met helderziende Cor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Dank je wel Cor. Je readings zijn helder en duidelijk en raken precies de kern. Chapeau. Het heeft mij veel innerlijke rust gegeven.




Ervaring van Thea met helderziende Cor   Ervaring van Thea met helderziende Cor   Ervaring van Thea geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Heel fijn antwoord duidelijk fijne richtlijnen .
Dingen die bij ne zelf herken worden bevestigd.
Dank je wel cor .




Ervaring van Lies met helderziende Cor   Ervaring van Lies met helderziende Cor   Ervaring van Lies geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Lieve Cor. Bedankt voor het aangename en duidelijke gesprek. Je hebt me terug wat rust en hoop gegeven betreffende de toekomst. Groetjes en tot snel.




Ervaring van Michele met helderziende Cor   Ervaring van Michele met helderziende Cor   Ervaring van Michele geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Dag Cor, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. dankjewel. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hartje weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn, dat je mij de bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander (de patient zoals jij het noemde). Je hebt me goed op weg geholpen, lieve Cor. Een hartelijke groet uit het zuiden van het land.




Ervaring van L. met helderziende Cor   Ervaring van L. met helderziende Cor   Ervaring van L. geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Prachtige reading. Goeie adviezen en heel eerlijk en direct. Een echte aanrader. Dank u hartelijk.




Ervaring van chantal met helderziende Cor   Ervaring van chantal met helderziende Cor   Ervaring van chantal geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Hoi Cor, wat was dit weer een fijn gesprek ,jij begrijpt mij helemaal zonder woorden en geeft mij altijd goede raad als ik weer eens een probleem heb. Dank je wel Cor ik ben erg blij dat ik je weer heb gesproken .heeft mij erg goed gedaan .de allerliefste groeten van mij Geesje.




Ervaring van geesje met helderziende Cor   Ervaring van geesje met helderziende Cor   Ervaring van geesje geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Bedankt Cor voor het gesprek. credits waren spijtig genoeg op, je geeft rust en vertrouwen. vind u echt een heel goed medium.




Ervaring van wendy met helderziende Cor   Ervaring van wendy met helderziende Cor   Ervaring van wendy geplaatst op 1 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Dank je wel Lieve Cor voor alles wat ik mocht beleven met mijn licht gidsen en Angelen .Je bent de Beste ik voel de positieve Energy door mijn hele Lichaam.
U bent een van ze kreeg ik net door vandaar dat ik die reis mocht doen via U.
Blijf Bestaan Cor en Blijf Naast me .
Veel Liefs Beste Cor.




Ervaring van LeyLa met helderziende Cor   Ervaring van LeyLa met helderziende Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  lieve cor,
ik was weer weggevallen want mijn tegoed was op.
heel erg bedankt voor uw goede waarnemingen omtrent de ex van mijn man .
u heeft een hoop opgehelderd en mij meer zelfverzekerd laten voelen omtrent mijn situatie. Ik zal u spoedig terugbellen om over mijn zoontje verder te kletsen. have a blessed day en zeer bedankt voor al hetgeen wat u voor de medemens doet. groetjes isabella.




Ervaring van isabella met helderziende Cor   Ervaring van isabella met helderziende Cor   Ervaring van isabella geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden