Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-utrecht.nl


  Helderzienden geven online consults in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sasa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Sasa is echt heel fijn om mee te praten. Ze voelt dingen heel snel en goed aan geeft helder inzicht in je vraagstukken. Ze is ook heel prettig, warm en duideiljk in de communicatie. Een aanrader. Dankjewel Sasa voor het fijne gesprek vandaag.




Ervaring van xs met helderziende Sasa   Ervaring van xs met helderziende Sasa   Ervaring van xs geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Hoi Sasa, ik heb je vanochtend voor de eerste keer gesproken en wauw wat ben je goed en zuiver zeg. Ik hoefde maar een naam te zeggen en je zag gelijk alles wat er aan de hand is. Ik raad iedereen jouw aan. Ik zal je zeker in de toekomst vaker bellen. Groetjes L.




Ervaring van L. met helderziende Sasa   Ervaring van L. met helderziende Sasa   Ervaring van L. geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Wow wat een mooi en helder consult. Topper. Ik laat weten of hetgeen je voorspelt uit komt.

GR. C




Ervaring van C met helderziende Sasa   Ervaring van C met helderziende Sasa   Ervaring van C geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Sasa bedankt voor alles. Je bent een topper met een bijzondere gave. Moest alleen een naam doorgeven en je kon me alles vertellen. Je krijgt idd alles tot in details door, ongelooflijk maar waar. Een aanrader. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van L met helderziende Sasa   Ervaring van L met helderziende Sasa   Ervaring van L geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Beste Sasa, ik wil je bedanken voor wat je de afgelopen tijd in onze gesprekken hebt betekent. Het heeft me goed gedaan. Ik ben u dankbaar. Graag had ik u nog willen spreken, u bent het bellen dubbel en dwars waard.

Veel liefst, Fatima.




Ervaring van Fatima met helderziende Sasa   Ervaring van Fatima met helderziende Sasa   Ervaring van Fatima geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Sasa kan situaties goed beschrijven, invoelen en vooruit kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. A.




Ervaring van A. met helderziende Sasa   Ervaring van A. met helderziende Sasa   Ervaring van A. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Bedankt voor het bijzondere gesprek op de oudejaarsavond.




Ervaring van Magda met helderziende Sasa   Ervaring van Magda met helderziende Sasa   Ervaring van Magda geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Heb je net voor het eerst gesproken en moet eerlijk toegeven. In 1 woord super. Alles kon ik plaatsen en klopte. Ik vind jou en Romyna de grootste toppers hier. Dank je wel.




Ervaring van Meisje van het teken op straat :) met helderziende Sasa   Ervaring van Meisje van het teken op straat :) met helderziende Sasa   Ervaring van Meisje van het teken op straat :) geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Ik ben nog nooit zo onder de indruk geweest. Alles klopt van a tot z. En nog vriendelijk en aangenaam ook. Het wachten en het geld dubbel en dik waard.




Ervaring van Lies met helderziende Sasa   Ervaring van Lies met helderziende Sasa   Ervaring van Lies geplaatst op 29 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Heb u nu een aantal keren gesproken en alles lijkt op zn plaats te vallen. Leuke spontane vrouw en u bent altijd eerlijk. Gesprekken met u voelen ook altijd goed aan. Ben zelf nu wat minder gespannen en angstig mbt P. Ik laat t allemaal op me afkomen, het gevoel zit goed en dat is door u bevestigd. Ik ga nu genieten van mijn vakantie en tot horens.

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met helderziende Sasa   Ervaring van R met helderziende Sasa   Ervaring van R geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Lieve Sasa, onwijs bedankt voor dit consult. Had ik echt even nodig vooral met iemand die dit Echt begrijpt. Dankjewel voor de inzichten die je me meegegeven hebt over het nog beter stellen van mijn grenzen. Ga er zeker wat mee doen. Je bent Echt een Topper en erg kundig in wat je doet. Dankjewel voor je steun en begrip. want was echt geemotioneerd. Love Aminata.




Ervaring van Aminata met helderziende Sasa   Ervaring van Aminata met helderziende Sasa   Ervaring van Aminata geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Hi lieve Sasa, ik ben echt onder de indruk van jou. Jammer dat onze verbinding werd verbroken op 08/07/18. Ik wil je graag nog een keer bellen. Wanneer ben jij er?.




Ervaring van Aminata met helderziende Sasa   Ervaring van Aminata met helderziende Sasa   Ervaring van Aminata geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Super gave heeft deze dame. Top.




Ervaring van S met helderziende Sasa   Ervaring van S met helderziende Sasa   Ervaring van S geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Beste Sasa, ik heb veel mediums in mijn leven gesproken. Soms gaven ze goede voorspellingen en soms zaten ze er naast. Na een grote teleurstelling met mediums was ik gestopt met bellen, maar mijn gevoel zij nee. ik ga Sasa bellen, omdat ik goede zaken van je hoorde. Zondag heb ik je gesproken en ik was zo onder de indruk van je, dat al mijn onzekerheden in ene zijn verdwenen. Ik heb meer vertrouwen gekregen. Ik hoop dat alles wat je hebt voorspelt echt zal gaan uitkomen. Veel liefs en ik heb je een belverzoek gestuurd. Ik denk dat je nu wel weet wie ik ben. xxx.




Ervaring van nn met helderziende Sasa   Ervaring van nn met helderziende Sasa   Ervaring van nn geplaatst op 1 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Je kon heel goed de situatie aanvoelen en beschrijven .zonder dat ik ietsmoest zeggen was er recht op .Veel liefs.




Ervaring van rosita met helderziende Sasa   Ervaring van rosita met helderziende Sasa   Ervaring van rosita geplaatst op 6 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Je bent echt een toppertje Sasa. Je kon heel goed de situatie aanvoelen en beschrijven. Ik bel je zeker eens op. Veel liefs.




Ervaring van K. met helderziende Sasa   Ervaring van K. met helderziende Sasa   Ervaring van K. geplaatst op 3 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Ik heb je gisteren voor de eerste keer gebeld. ik stond versteld wat je me gisteren wist te vertellen over de vader van mijn kind, je beschreef hem zonder dat ik zelf wat moest vertellen, je voelde zijn liefde voor mij. Je voorspelling is pas voor februari maar ik heb er vertrouwen in. Ik bel je zeker opnieuw x.




Ervaring van Bezorgde Mama met helderziende Sasa   Ervaring van Bezorgde Mama met helderziende Sasa   Ervaring van Bezorgde Mama geplaatst op 2 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  bedankt voor je bemoedigende woorden. Esmeralda.




Ervaring van Esmeralda met helderziende Sasa   Ervaring van Esmeralda met helderziende Sasa   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 27 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Ik moet zeggen dat ik altijd heel verbaasd ben hoe goed ze de energie voelt van anderen en de zaken verteld. 1 van de beste mediums. Gaat heel snel naar de kern van de probleem zonder enige uitleg. Alleen bij het noemen van de naam. Dank je wel Sasa groetjes L.




Ervaring van Lilly met helderziende Sasa   Ervaring van Lilly met helderziende Sasa   Ervaring van Lilly geplaatst op 25 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Lieve Sasa. Ik ben echt onder de indruk hoe jij situaties en mensen aanvoelt en, dit tot in detail weet te plaatsen. Je hebt me heel wat duidelijkheid gegeven in hoe en waarom die twijfels me achtervolgen. Je blik in mijn toekomst heeft me een breder visie gegeven hierin, waardoor alles op z'n plaats viel. één ding ben ik zeker, na maanden van onzekerheid, beginnen binnenkort (november zei je) alles op z'n plaats te vallen. Hartelijk dank . Had een heel fijn gevoel bij jou. Ik geef hier zeker een vervolg van wat je me voorspelde.




Ervaring van Oprecht met helderziende Sasa   Ervaring van Oprecht met helderziende Sasa   Ervaring van Oprecht geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Overdonderend. Correct tot in detail.




Ervaring van ikke met helderziende Sasa   Ervaring van ikke met helderziende Sasa   Ervaring van ikke geplaatst op 18 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Dankjewel lieve Sasa voor het zeer fijne gesprek. waarin ik veel antwoorden en duidelijkheid heb gekregen. Het heeft weer veel positiviteit en hoop gegeven.Ga zo door.




Ervaring van An met helderziende Sasa   Ervaring van An met helderziende Sasa   Ervaring van An geplaatst op 16 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Ik heb Sasa een paar keer heel kort gesproken, omdat ik nauwelijks belminuten had. Ze was heel snel afgestemd en kon me uit haarzelf juiste informatie geven.Zij is vriendelijk en begripvol en heel aangenaam om mee te praten. De toekomst moet ik nog afwachten, maar ik bel haar zeker terug.




Ervaring van xs met helderziende Sasa   Ervaring van xs met helderziende Sasa   Ervaring van xs geplaatst op 21 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  dank je wel Sasa. ik was verbaasd dat je zoveel weet over de situatie dat er nu gaande was. ik ben je heel dankbaar :).




Ervaring van chr met helderziende Sasa   Ervaring van chr met helderziende Sasa   Ervaring van chr geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Hoi Sasa, net hebben wij elkaar gesproken (26 april avond) , beginnend over liefde en daarna over van alles. Bizar hoeveel je door kreeg.en kleine details ook. Bv over mijn fiets. Echt bijzonder. Dank voor het fijne gesprek. Groetjes.




Ervaring van anoniem met helderziende Sasa   Ervaring van anoniem met helderziende Sasa   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden