Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-utrecht.nl


  Helderzienden geven online consults in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sissy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, de verbinding viel weg. Maar de afgelopen weken heb ik je vaak gebeld omdat ik zo onzeker was. Je hebt letterlijk over alles wat wij besproken hadden gelijk gehad. De rechter heeft in mijn voordeel besloten. Afgelopen maandag gehoord. Ik bel je al jaren en kan je niet genoeg bedanken. Mijn rots in de branding. Lieve mensen, Sissy is echt een schat en ze komt snel tot de kern van je vraag. Ze is oprecht en eerlijk. Tot snel topper xxxx C.




Ervaring van C met helderziende Sissy   Ervaring van C met helderziende Sissy   Ervaring van C geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met helderziende Sissy   Ervaring van T. met helderziende Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy blijft bij wat ze ziet, duidelijk, snel,aardig, houd je niet onnodig lang aan de lijn, ik hoop dat het gaat gebeuren zodat ik verder kan.




Ervaring van Y met helderziende Sissy   Ervaring van Y met helderziende Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Af en toe bel ik Sissy, steeds voor het zelfde. En ik vind haar een fantastisch persoon om mee te praten. Ze houdt je ook niet langer aan de lijn dan nodig is en geeft gewoon het antwoord dat je nodig hebt, zonder te veel blabla er rond.
Ook de manier hoe ze het brengt vind ik helemaal top. Voor mij behoord ze mee bij 1 van de meest fijne mensen die je hier maar kunt spreken.




Ervaring van Joyce met helderziende Sissy   Ervaring van Joyce met helderziende Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Hey Sissy, je blijft zien dat het licht 'een verlossing' dichterbij komt. Je bent recht toe recht aan, geen gefilosofeer of uitvraging want dit zou mij ook niet helpen en doet de klok tikken. Een warm hart van menselijkheid en realistisch zijn die mij terug de zin van het leven heeft gegeven. Je spoorde mij aan om te kijken in een richting daar waar ik hetzelf niet zou gezocht hebben. Het zit hem inderdaad ook in de alledaagse dingen 'anders bekijken' en kansen geven. Bedankt voor deze inzichten. Meerdere 'feiten' zijn reeds gebeurd en andere zjn onderweg. Bedankt.




Ervaring van M met helderziende Sissy   Ervaring van M met helderziende Sissy   Ervaring van M geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Hey Sissy, wat een verademing was het om met je te spreken. Je was heel helder, to the point en ik was vooral beduusd zei ik herhaaldelijk. Je gaf aan dat de jongeman me ten huwelijk ging vragen. Je begon met hij is ongeduldig, hij wilt dat je naar hem toe komt en bij hem komt wonen. Zo leuk. Zag ik echt niet aankomen deze voorspelling. Dezer dagen zou er contact komen en na mijn vertrek naar huis is hij heel even gaan vluchten in z'n werk en sport om het te verwerken en om te gaan met het intense gevoel. Alle gedachtes gingen naar mij toe vanuit hem. Ben zo benieuwd. Ik laat het los. Ik stop het in een doosje en zal je voorspelling koesteren. Heb vertrouwen in je voorspelling. Ik zie weinig en je kwam heel snel met antwoorden. Heel mooi hoe helder je kunt zien. Je hebt echt een prachtige gave. Ik zal aan je denken als ik in het buitenland woon en weer daar ben met hem. xxxxx.




Ervaring van LadyHoliday met helderziende Sissy   Ervaring van LadyHoliday met helderziende Sissy   Ervaring van LadyHoliday geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Ach lieverd heb je na zo'n lange tijd weer gebeld. Je voorspellingen van toen zijn uitgekomen dus ik geloof zeker dat deze nu weer uitkomt. Praten met jou maakt me zo rustig en heb nu weer kracht. Wilde eigenlijk nog langer met je praten maar moest echt ophangen. Dat vind ik zo tof van je of het nou een korte of een lange gesprek is, dat maakt niks uit. Je komt snel tot de kern dat ik bijna niks meer hoef te zeggen. Vind jou echt een topper. Ik bel je snel weer. Groetjes Cynthia .




Ervaring van Cynthia met helderziende Sissy   Ervaring van Cynthia met helderziende Sissy   Ervaring van Cynthia geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, jij bent zeker bij de betere op deze lijn. Alles wat je zegt is uitgekomen, bedankt daarvoor.




Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Zie je het even niet meer zitten? Bel dan naar sissy.
Met haar goed gevoel voor humor, haar warmte waarbij je, je meteen op je gemak voelt, stelt ze jouw zeker gerust.
Zij is 1 van de zeer weinige hier die bij haar standpunt blijft, maakt niet uit welke onvoorziene obstakels ook op je weg komen.
Ze legt je geen woorden in de mond, ze veranderd niet van gedacht, ongeacht je situatie.
Puur en zuiver.
Dankjewel.
Joyce.




Ervaring van Joyce met helderziende Sissy   Ervaring van Joyce met helderziende Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  U bent echt geweldig.
Als ik had geweten dat jij hier was, had ik meteen naar jouw gebeld.
Kort, krachtig, duidelijk en een goed gevoel voor humor.
Ook draai je niet rond de pot, maar geef je gewoon het antwoord waar naar gevraagd wordt.




Ervaring van J. met helderziende Sissy   Ervaring van J. met helderziende Sissy   Ervaring van J. geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Leuk gesprek. Op veel punten heb je gelijk, en de rest zal ik zelf moeten uitvogelen he.




Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy. Alles is uitgekomen zoals u altijd voorspelt hebt wow wow wow. Dikke knuffel en kusjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Klaar en duidelijk heel oprecht
Dank u
Anouck .




Ervaring van Anouck met helderziende Sissy   Ervaring van Anouck met helderziende Sissy   Ervaring van Anouck geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve sisi
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xxxx .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Wat Sissy me een paar jaar geleden haarfijn heeft uitgelegd is nu aan het gebeuren.DANK U 1000 maal DANK.
1 van de beste op deze lijn X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy,

Jij bent een fantastisch medium en een geweldige vrouw. Telkens weer stel je mij gerust. Ik hoop dat alles in orde komt. Dank je wel voor je steun. Ik kan iedereen aanraden om naar Sissy te bellen. Ze is top. Groetjes Ina.




Ervaring van Ina met helderziende Sissy   Ervaring van Ina met helderziende Sissy   Ervaring van Ina geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is een heel goed Medium, draait er niet omheen. Snel to the point, kort en duidelijk.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Sissy heeft mij tevens veel inzichten gegeven.




Ervaring van Nicole met helderziende Sissy   Ervaring van Nicole met helderziende Sissy   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  heb nu jaar contact met sissy.
ze is recht voor de raap . wat ik dacht wat ik nooit zou doen wat ze zei is toch echt uit gekomen . echte topper.




Ervaring van jolanda met helderziende Sissy   Ervaring van jolanda met helderziende Sissy   Ervaring van jolanda geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve sissy
Ik wil u bedanken voor de mooie readings en vooral u zit er pal op. Bedankt daarvoor. U bent een lieve vrouw draait er geen doekjes en zo hoort het te zijn.
Ik wens u een heel goed en gezond 2020.
Knuffel .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Prachtig medium heeft weeral eens gelijk, ik zou dit jaar nog op reis gaan wat ik helemaal niet van plan was maar ben toch geweest per toeval dank je, je bent een zeer warme vrouw.




Ervaring van Sonia met helderziende Sissy   Ervaring van Sonia met helderziende Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met helderziende Sissy   Ervaring van Jo met helderziende Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met helderziende Sissy   Ervaring van A met helderziende Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Geweldige vrouw stelt mij altijd gerust en draait er geen doekjes om. Bedankt er zijn al veel dingen uitgekomen, nu de rest hopelijk ook.




Ervaring van Sonia met helderziende Sissy   Ervaring van Sonia met helderziende Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met helderziende Sissy   Ervaring van Angela met helderziende Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Sissy   Ervaring van Angela met helderziende Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met helderziende Sissy   Ervaring van Y. met helderziende Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy, je bent een lieve vrouw , het deed mij enorm goed om met jou te praten , ook dat mijn overleden papa dicht bij mij is ik kreeg tranen in mijn ogen toen je me dat vertelde, ik hoop dat het beter gaat met mijn dochter maar dan moet ze haar best doen op school zoals jij mij vertelde, er voor gaan.
Want ik ben boos op haar 2 jaar verloren aan de unief.
Bedankt sissy voor je steun.
Inge.




Ervaring van inge met helderziende Sissy   Ervaring van inge met helderziende Sissy   Ervaring van inge geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden