Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-utrecht.nl


  Helderzienden geven online consults in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Vitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, Graag zet ik je eventjes in de bloementjes, want dat verdien je. Ik dank je voor al je mooie adviezen en steeds je eerlijkheid die ik steeds mee op weg nam. Je bent een topper.




Ervaring van Irene met helderziende Vitta   Ervaring van Irene met helderziende Vitta   Ervaring van Irene geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta,
Wat een geweldig gevoel is het om met u te communiceren.
Je zat er helemaal bovenop. Nu naar het 2de deel daar heb ik nu ook vertrouwen in.
BR dankt u.




Ervaring van Br. met helderziende Vitta   Ervaring van Br. met helderziende Vitta   Ervaring van Br. geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Hoi Vitta, ik had je gezegd dat ik je iets ging laten weten, bij deze wat je me verteld hebt is gebeurd, superblij,
Dankjewel en tot hoors
Grtjs kris.




Ervaring van Kris met helderziende Vitta   Ervaring van Kris met helderziende Vitta   Ervaring van Kris geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, ik heb je al enkele keren gesproken en het verbaasd me steeds opnieuw, hou jij in de huid kruipt van men partner het is zo raar maar zo juist. Vitta misschien dat ik het in het begin alles niet zo kon plaatsen, al werd alles toch wel heel snel duidelijk. Nooit zal ik nog twijfelen wie ik bellen moet en ik raad dan ook anderen aan om jou te bellen. Linne.




Ervaring van Linne met helderziende Vitta   Ervaring van Linne met helderziende Vitta   Ervaring van Linne geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met helderziende Vitta   Ervaring van Ron met helderziende Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, eindelijk heb ik je terug gevonden.
Jij bent voor mij de NR 1.




Ervaring van Caro met helderziende Vitta   Ervaring van Caro met helderziende Vitta   Ervaring van Caro geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta is een topper. Klaar en duidelijk. Oprecht en eerlijk.




Ervaring van Marijke met helderziende Vitta   Ervaring van Marijke met helderziende Vitta   Ervaring van Marijke geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Enkele weken geleden kwam ik bij u terecht het was niet mijn bedoeling er ging iets fout, ik dacht ach waarom niet. Wat u me vertelde klonk anders dan wat ik voordien steeds te horen kreeg en ja ik was over u consult wat twijfelachtig. Toch had u het helemaal bij het rechte eind.
Vanaf nu bel ik enkel u op.
Jeaninne P.




Ervaring van JP met helderziende Vitta   Ervaring van JP met helderziende Vitta   Ervaring van JP geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, jou wijze woorden blijven nog in men hoofd hangen, zo leer ik mezelf helemaal in evenwicht te brengen. Daarvoor mijn oprechte dank naar jou toe.
Vitta heeft me al meermaals met de neus op de feiten gedrukt, zodat ik niet meer in herhaling ging. Het klopt helemaal wat ze zegt en ze zegt zeker niet het gene je zelf wilt horen ze vertelt gewoon hoe het is, klare taal zonder poespas. Het is zo een geweldige vrouw om mee te evolueren.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien.




Ervaring van HENV met helderziende Vitta   Ervaring van HENV met helderziende Vitta   Ervaring van HENV geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, na ons gesprek van enkel dagen geleden ben ik is goed gaan nadenken over wat je zei ivm mijn innerlijke hoe ik mezelf steeds onbewust tegenhoud, nu ja je hebt volkomen gelijk. Hier ga ik nu aanwerken en weet ik zeker dat het komt hoe jij het me zei.
Thanks Vitta.




Ervaring van RDH met helderziende Vitta   Ervaring van RDH met helderziende Vitta   Ervaring van RDH geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  M'n gevoel gevolgd, jou uitgepikt en m'n gevoel zat juist.
Zeer blij jou gesproken te hebben.
Jou omschrijven in een paar woorden
Sereen - oprecht - eerlijk
Dank voor het gesprek van deze voormiddag.




Ervaring van ah met helderziende Vitta   Ervaring van ah met helderziende Vitta   Ervaring van ah geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Bedankt Vitta voor je positieve energie tijdens ons gesprek. Je hebt me wijze woorden aangereikt om aan mezelf te gaan werken, zodat ik meer in mijn eigen kracht ga staan. Dit had ik blijkbaar nodig. Thanks .




Ervaring van Dankbaar met helderziende Vitta   Ervaring van Dankbaar met helderziende Vitta   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Hoi Vitta.

Wat ben jij echt goed.
Jij voelt heel goed aan en kan zoveel vertellen.
Je ziet ook wat ik nog moet leren en dan hebben we een pad om dit te kunnen bewandelen met nodige tools en inzicht.
Je bent ook een hele warme dame die iemand op zijn gemak kan stellen en je bent heel sterk in aanvoelen van energien.

Dankjewel voor alle waarheid en alles dat al uitgekomen is.
Ik kijk al uit naar ons volgende gesprek.

Liefs Chels.




Ervaring van Chelsey met helderziende Vitta   Ervaring van Chelsey met helderziende Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Ja, heel aangename dame om mee te praten. Zonder veel uitleg toch het juiste antwoord. Voelde ook zuiver aan, geen ik zeg het t’geen je wil horen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met helderziende Vitta   Ervaring van anoniem met helderziende Vitta   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Hoi Vitta, dank je voor de vele gesprekken die ik al gehad heb met jou. Je geeft me echt de kracht om door te gaan en me te helpen in mijn groei. De puntjes waar ik blijf steken. Dankjewel hiervoor, grtjs Kristel x.




Ervaring van Kristel met helderziende Vitta   Ervaring van Kristel met helderziende Vitta   Ervaring van Kristel geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, wat een topper ben jij zeg, waauw waauw waauw. Je voelt de dingen aan zoals ze zijn, zonder al teveel vragen te stellen. En dan nog maar te zwijgen van de energie die ik had na het telefoongesprek, gewoon weg fantastisch, geen woorden voor. Dank je wel Vitta.




Ervaring van S.A met helderziende Vitta   Ervaring van S.A met helderziende Vitta   Ervaring van S.A geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Je voorspelling is uitgekomen. Ben superblij ermee, bedankt.




Ervaring van anoniem met helderziende Vitta   Ervaring van anoniem met helderziende Vitta   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Jij bent echt goed. Ongelovelijk geweldig zoals jij altijd de nagel op de kop slaat. Alles wat jij mij in de afgelopen 9 jaren hebt voorspeld is uitgekomen. En nu nog zodra ik ergens mee zit bel ik jou en ja hoor je hebt het weer juist. Soms leuk soms minder leuk maar altijd eerlijke juiste voorspellingen. Je krijgt alles goed door. Je bent mijn topper, dank je wel. Ik kan iedereen aanraden om jou te bellen voor een consult.




Ervaring van Anoniem met helderziende Vitta   Ervaring van Anoniem met helderziende Vitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Lekker duidelijk antwoord. Recht door zee daar ben ik blij mee.




Ervaring van Mirella met helderziende Vitta   Ervaring van Mirella met helderziende Vitta   Ervaring van Mirella geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta over een maandje terug heb ik je gebeld gehad, ik vond je heel aangenaam om meet te praten, toch was ik wat in ongeloof over wat je me zei. Tot gisterenavond, vanaf toen weet ik dat het klopt het klopt helemaal.

Je bent een topvrouw.




Ervaring van Bo met helderziende Vitta   Ervaring van Bo met helderziende Vitta   Ervaring van Bo geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta wat ben jij een lieve dame.
Vitta ik was het allemaal even kwijt ik wist niet meer naar links, naar rechts of achteruit of vooruit te gaan, 1000 maal dank voor jou advies in wijsheid. Ik kan er weer volop tegenaan.

Vitta je bent geweldig.
Veel liefs BB.




Ervaring van BB met helderziende Vitta   Ervaring van BB met helderziende Vitta   Ervaring van BB geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Ik heb vandaag Vitta gesproken om haar te vertellen dat wat ze me verteld heeft een 2.5 maand geleden is uitgekomen. Iets wat ik totaal niet kon geloven.

Ze is een hele grote aanrader.




Ervaring van Bonny met helderziende Vitta   Ervaring van Bonny met helderziende Vitta   Ervaring van Bonny geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, ik zag het niet meer zitten, gelukkig kreeg ik u aan de telefoon. Dankjewel voor de innerlijke kracht die u mij gaf.

Dikke merci.




Ervaring van Jack met helderziende Vitta   Ervaring van Jack met helderziende Vitta   Ervaring van Jack geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, het was net of jij leefde mee in onze woonkamer in men huwelijk, wat een details onwaarschijnlijk maar waar.

Christel M.




Ervaring van Christel M. met helderziende Vitta   Ervaring van Christel M. met helderziende Vitta   Ervaring van Christel M. geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, ik heb best lang getwijfeld om te bellen, en ik had het beter veel sneller gedaan. Nu zie ik het "dankzij jouw" je bent een engel. Ik dacht eerst het kan niet het is niet maar nu is het daar, alles is uitgekomen tot het huisnummer toe wat je vertelde. Je vertelde me ook de dingen waar ik steeds mijn ogen voor dicht hield. Je bent super.




Ervaring van T.P met helderziende Vitta   Ervaring van T.P met helderziende Vitta   Ervaring van T.P geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta,

vaak bel ik met jou, vooral dat ik weer vastloop in mezelf, telkens haal je me daar doorheen door me de juiste handvatjes aan te reiken. Jij bent een groot meerwaarde in mijn leven.

Duizendmaal dank Vitta.
Liefs Ron.




Ervaring van Ron met helderziende Vitta   Ervaring van Ron met helderziende Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Wat een lieve vrouw. Ze geeft goede adviezen en zet jou zelf ook aan het denken. Dank je wel Vitta. Ik zal mijn buikgevoel volgen.




Ervaring van F met helderziende Vitta   Ervaring van F met helderziende Vitta   Ervaring van F geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (20/11). Het is een hele opluchting om met iemand te kunnen praten, die meteen op dezelfde golflengte zit. Ik had het gevoel dat 'k met u over alles kon praten, heel fijn, warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Vitta   Ervaring van Myriam met helderziende Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met helderziende Vitta   Ervaring van Inge met helderziende Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Wauw. Jij slaat de nagel op de kop. Hoe jij haar omschrijft klopt volledig.




Ervaring van eveline met helderziende Vitta   Ervaring van eveline met helderziende Vitta   Ervaring van eveline geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, ik bel je wel vaker, en dacht je verdient even een momentje dat ik je in de verf zet. Bij deze laat ik aan iedereen weten dat jij mijn nr 1 bent. Top Vitta. Dankjewel tot snel x Marie.




Ervaring van Marie met helderziende Vitta   Ervaring van Marie met helderziende Vitta   Ervaring van Marie geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Lieve Vitta,wat ben jij goed in jouw adviezen. Alles wat je heb voorspeelt is allemaal uitgekomen tot op de dag van vandaag. Ook hoe jij alles uitlegt vind ik zeer bijzonder en heel goed te begrijpen. Iemand die altijd eerlijk is, het ook echt bij het rechte eind heeft. En een dame met een hartje van "goud". Alles maar dan ook alles wat jij verteld komt letterlijk uit. Je bent een bijzonder goede voorspeller en zeer zuiver in je waarnemingen. En je geeft me iedere keer weer energie als ik je bel. Bedankt voor alle verhelderende gesprekken.
Jij bent een topper. Ik bel je snel weer terug. Heel veel liefs .




Ervaring van Sena met helderziende Vitta   Ervaring van Sena met helderziende Vitta   Ervaring van Sena geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Zaaalig mens, jij hebt mij de waarheid gegeven en zo een goed gevoel. Ik bel jou zeker terug de vrouw die nr haar intuitie dient te luisteren. Jij bent 20 sterren waard. Groetjes en warme knuffel Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Vitta   Ervaring van Anouck met helderziende Vitta   Ervaring van Anouck geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Ze is echt een topper.
Alles klopt precies zonder dat je erover begint.
Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met helderziende Vitta   Ervaring van Brenda met helderziende Vitta   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden