Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-utrecht.nl


  Helderzienden geven online consults in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, je bent geweldig, heel behulpzaam en
goeie uitleg en zeer nauwkeurig in je voorspellingen. Ga zo door, ook veel gelachen met je. Ook bedankt voor je bevestigingen, dikke knuffel van me. You made my day. Voor mij ben je een topper.




Ervaring van Grote fan met helderziende Kiki   Ervaring van Grote fan met helderziende Kiki   Ervaring van Grote fan geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met helderziende Desteny   Ervaring van marion met helderziende Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Olivia jij bent een topper, hele goeie tool en beschrijving gegeven. Heb je vandaag ook niet voor niets 2 keer gesproken vind jou geweldig. Ben echt blij met jou.




Ervaring van Mr met helderziende Olivia   Ervaring van Mr met helderziende Olivia   Ervaring van Mr geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Op het pad van je leven kom je soms een speciaal persoon tegen. Een persoon waar je voortdurend aan denkt omdat die persoon jou altijd haar/zijn liefde schenkt. Die altijd voor je klaar staat zelfs als het iets minder met je gaat met de hulp van die persoon kun je alles weer aan. Als je valt help zij/hij je weer met opstaan, ze drogen je tranen van verdriet en geven je dan net dat ene zetje. Zodat ook jij weer van het leven geniet, die persoon slaat ook vaak een arm om je heen
en verteld je alles komt goed. Maar heb geduld het gaat niet meteen
blijf geloven in jouw dromen. Want geluk en liefde zal ook weer in jouw leven komen. Ik kwam tegen op mijn levenspad zon persoon
bedankt voor je steun en liefde. Het heeft veranderd in positieve zin.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi is een integer en lief medium die tegelijkertijd heel goed weet waarover ze praat.
Bij een eventuele onduidelijkheid laat ze niet los en zal ze, kost wat kost, zodanig onderzoeken totdat er duidelijkheid is.
Ik heb veel aan Sissi te danken mbt inzichten verkrijgen en lijntjes uitzetten.
Ik raad Sissi zeker aan als je duidelijkheid wil mbt een bepaalde situatie of een bepaald probleem.

.




Ervaring van Jeanine met helderziende Sissi   Ervaring van Jeanine met helderziende Sissi   Ervaring van Jeanine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Coby
  Ervaring met helderziende Coby
  lieve lieve Coby, heb daar straks zo een leuk open gesprek met je gehad, stond versteld van wat je me allemaal wist te vertellen, je bent echt top, en voor mij zeker 11 sterren waard, een echte aanrader op de lijn, liefs Carine.




Ervaring van carine met helderziende Coby   Ervaring van carine met helderziende Coby   Ervaring van carine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Liefste Rashieda,
Een geschenk Gods ben jij. Het contact met mijn dierbare overledenen en mijn dochtertje die toch nog bij mij is en mij troost. Ik ben sprakeloos. Echt waar. Je zag ook mijn dochtertje nu als een jonge vrouw. Een grote dank liefste Rashieda. Iris .




Ervaring van Iris met helderziende Rashieda   Ervaring van Iris met helderziende Rashieda   Ervaring van Iris geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Ik vind het een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had.




Ervaring van Sarah met helderziende Yoshua   Ervaring van Sarah met helderziende Yoshua   Ervaring van Sarah geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, altijd lief en positief.
Inzichten en voorspellingen die altijd uitkomen.
Bedankt voor alles lieverd, spreek je weer gauw.
xxx.




Ervaring van R met helderziende Monique   Ervaring van R met helderziende Monique   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thaiis ik heb mijn antwoorden gekregen ongelooflijk de lijn viel uit jammer ik bel jou zeker terug jij hebt mij echt geholpen groetjes xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Thaiis   Ervaring van Anouck met helderziende Thaiis   Ervaring van Anouck geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Ha Yuorah, je hebt mij weer echt voor zover dat kan gerustgesteld jij weet wel wat ik bedoel.Wij gaan dit traject samen door en jij bent iedere x degenen die zegt..Dit komt goed. En hou mij daar ook echt aan vast dat weet je ik heb het volle vertrouwen in jou.Dikke knuffel Anja xx
.




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Liefste Gunter. Je geeft rust, vertrouwen en een goed gevoel. Beste medium die ze hier op de site hebben. Doe zo voort je bent een topper. Dikke knuf xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau je hebt mij echt op de goede weg geholpen. Je geeft goede en heldere inzichten en je bent heerlijk to the point. Ik zal je zeker nog vaker contacten en aanraden bij anderen. Kortom een topper.




Ervaring van Mareille met helderziende Beau   Ervaring van Mareille met helderziende Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter,
Heb je reeds meerdere malen gebeld en dus hierbij wil ik je alvast bedanken voor alles wat je al gedaan hebt. Je readings zijn van een zeer hoog niveau en je voelt de situaties enorm goed aan. Je houd de gesprekken luchtig zodanig dat je er een positief gevoel kan aan overhouden en dat siert je. Bovendien mag je ook rekenen op al je steun om de dingen naar de goed euvel te zetten.




Ervaring van Scherp met helderziende Gunter   Ervaring van Scherp met helderziende Gunter   Ervaring van Scherp geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Lieve May

Bedankt. Je bent super. Je voelt en ziet als de besten . Alles wat je zegt klopt perfect .
Liefs
Kat.




Ervaring van Kat met helderziende May Kensley   Ervaring van Kat met helderziende May Kensley   Ervaring van Kat geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Aanrader. Deze dame heeft een gave en ben zo blij met haar nuchtere en eerlijke inzichten. Altijd de spijker op zn kop. Ze geeft enorm vertrouwen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Annick   Ervaring van Anoniem met helderziende Annick   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Bedankt voor uw fijn gesprek.
U zegt direct wat er gaat gebeuren, het goeie en het minder goeie.
Ik kijk uit naar de toekomst.




Ervaring van Peter met helderziende Sonja   Ervaring van Peter met helderziende Sonja   Ervaring van Peter geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  MOOI MENS. Heel veel liefs xxx Nathalie .




Ervaring van Nathalie met helderziende Sanne   Ervaring van Nathalie met helderziende Sanne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thaise, ik bel je wel meerdere keren per week. Ik blijf versteld staan van alles wat je ziet en dat alles uitkomt, ONGELOOFLIJK. Tot v,d week nog eens Evi .




Ervaring van Evi met helderziende Thaiis   Ervaring van Evi met helderziende Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  lieve Karine ik bel jou met regelmaat en je zei dat mn ex mij ging betalen en ja hoor vanmorgen stond het geld op mn rekening. hoop dat al het andere ook snel uit komt. je ben voor mij een goed medium. liefs loes.




Ervaring van loes met helderziende Karine   Ervaring van loes met helderziende Karine   Ervaring van loes geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Bij deze deel ik je mee dat wij een zeer goed gesprek gehad hebben op alle vlakken. Je hebt me ook verteld dat ik het nodige bewijsmateriaal hieromtrent zou ontvangen en dat is gekomen. Nogmaals veel dank daarvoor.




Ervaring van DA met helderziende Tabitha   Ervaring van DA met helderziende Tabitha   Ervaring van DA geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Ik heb hier geen woorden voor. Wat jij mij allemaal wist te vertellen over mijn leven, over mijn geliefden die overleden zijn. Ik was sprakeloos en had gewoon de rillingen. De voorspellingen, ik kan niet wachten tot het uitgekomen is. Super super bedankt, de vrouw met de speciale band met haar schoonvader (dan weet je wie ik ben).




Ervaring van Jenneke met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Jenneke met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Jenneke geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, je hebt me supergoed geholpen. En je bent heel duidelijk en je geeft me rust met je stem. Je voorspelling is precies op de tijd die je aangaf uitgekomen. Heel heel veel dank. Knuffel Jo xx.




Ervaring van Jo met helderziende Monique   Ervaring van Jo met helderziende Monique   Ervaring van Jo geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, wat ben je toch geweldig goed en leuk om mee te kletsen.
Een half jaar geleden vertelde je me dat ik in het voorjaar een leuke man zou tegenkomen, wel eentje die heel veel praat en waar ik op een gegeven moment tegen zeg dat ie zijn mond maar even moet houden :-).
Was het eigenlijk vergeten, totdat ik het mezelf gister hoorde zeggen tegen die leuke man die pas ben tegengekomen.
Nu genieten van het taartjes bakken en zal de kersen er niet vergeten op te doen. Bel je snel weer.
.




Ervaring van Cherry met helderziende Beau   Ervaring van Cherry met helderziende Beau   Ervaring van Cherry geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Dankje Dirk.
2 voeten op de grond.
Beloofd.




Ervaring van Marijke met helderziende Dirk   Ervaring van Marijke met helderziende Dirk   Ervaring van Marijke geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Wat een mooi en duidelijk gesprek hebben we gehad. Je hebt me inzichten gegeven op een heel duidelijke manier. Heel bijzonder was de boodschap van men mama. Je zei me haar naam zonder dat we er iets hadden over besproken. Ik bel je zeker terug. Je bent meer dan 5 sterren waard. Groetjes Patricia.




Ervaring van patricia met helderziende SherlockOryn   Ervaring van patricia met helderziende SherlockOryn   Ervaring van patricia geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,
Jij bent zo goed. Zo'n warm en fijn persoon om mee te praten. Kan iedereen aanraden jou te bellen.
Vorige week belde ik je over een salaris kwestie. Je wist te vertellen dat het rechtgetrokken zou worden. De volgende dag kreeg ik bericht dat het rechtgetrokken werd. Precies zoals je zei, je had helemaal gelijk.
De liefde laat nog even op zich wachten, maar kan niet wachten om je te bellen dat je het weer bij het juiste eind hebt.
Dank voor alles en tot de volgende keer.

NM
.




Ervaring van NM met helderziende Joke   Ervaring van NM met helderziende Joke   Ervaring van NM geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Allerbeste Medium van de lijn meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Zonnetje met helderziende Gunter   Ervaring van Zonnetje met helderziende Gunter   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Krisha
  Ervaring met helderziende Krisha
  Dag Krisha,

Bedankt voor uw eerlijkheid. Je geruststellende woorden. Ookal zou het in het slechte geval geen goed nieuws zijn. U kan dit verwoorden zonder pijn te doen. Mede een positieve houding in uw stem.
Dat doet zoveel. Eigenlijk alles.
Bellen is niet goedkoop en we doen dit allemaal voor een vertrouwd gesprek met vragen. Een steun, een vertrouwenspersoon.
Heerlijk dat het dan uw stem is aan de andere kant van de lijn.

Geen Ego, of neerbuigende persoonlijkheid.
Dank daarvoor. Dat is op zich al een gave.

Fijne avond
Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Krisha   Ervaring van Marijke met helderziende Krisha   Ervaring van Marijke geplaatst op 23 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Antonia
  Ervaring met helderziende Antonia
  Lieve Antonia, hartelijk dank voor je positieve opbeurend gesprek. Je hebt mij energie gegeven door samen naar het licht te gaan. Ik heb mijn vader vergeven en hem naar het licht gestuurd. Ik hoop dat hij nu zijn rust heeft.
Ik laat je weten of er een lichtpuntje is in mijn situatie.

XXX.




Ervaring van L met helderziende Antonia   Ervaring van L met helderziende Antonia   Ervaring van L geplaatst op 23 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  Super je bent een toppertje.




Ervaring van Anoniem met helderziende Dinah   Ervaring van Anoniem met helderziende Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Beste Matilde, bedankt voor uw legging. Ik viel weg, denk dat mijn tegoed op was. U was positief over wat ik vroeg en was best verbaasd , omdat ik het niet had verwacht. We wachten het af. Xx.




Ervaring van S met helderziende Mathilda   Ervaring van S met helderziende Mathilda   Ervaring van S geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Bedankt voor de steun die je me geeft. Je bent een topvrouw met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali je zei me gisteren precies hoe ik mijn sms moest formuleren naar hem toe maar wat heel apart is, je zei me ook hoe hij zou reageren hierop en idd het is tot in detail uitgekomen. Ik blijf fan en jij blijft me verbazen met jouw gave, hoe jij precies de energien van anderen kan aanvoelen en kan omschrijven verleden, heden en toekomst, magnifique. Dankjewel lieve man.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden