Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-utrecht.nl


  Helderzienden geven online consults in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Karen,

Ik was vandaag weggevallen zonder je te kunnen bedanken.
Maar bij deze ik kan niet omschrijven hoeveel je voor me betekent. Altijd eerlijk en zuiver geef je de juiste informatie door.
Jij bent zo uniek sterk in wat je doet.
Zonder voorinformatie of zonder dat ik zelfs iets moet zeggen, weet jij wat er speelt en kun jij realistisch schetsen wat er gebeurd en gaat gebeuren. En het klopt steeds opnieuw weer.
Dank je wel voor je talenten en je liefde waarmee je dit uitzonderlijke werk doet. Dank je wel om er altijd te zijn op het juiste moment.

Veel liefs.
E.




Ervaring van E. met helderziende Karen   Ervaring van E. met helderziende Karen   Ervaring van E. geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Hoi Annicka
Ja ik moet zeggen ben het met jou helemaal eens. Qua vriendschap voel ik het ook zo aan.
Bedankt voor de goede Reading en alles klaart zich wel uit,
Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Annicka   Ervaring van Rita met helderziende Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Wat een topper is ze toch. Met haar gave in tarotkaarten, zuivere positieve energe en een goed luisteren oor biedt, weet ze correct en precies een inzicht te geven over allerlei situaties.




Ervaring van Ano met helderziende Evs   Ervaring van Ano met helderziende Evs   Ervaring van Ano geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna,

Je bent echt ongelooflijk sterk in wat je doet. Er is weer een voorspelling uitgekomen van je, exact zoals je zei. Op verschillende vlakken zijn je voorspellingen al uitgekomen.
Ditmaal belde ik je met een vraag i.v.m. onteigeningen hier in de buurt. Ik had schrik voor ons huis. Jij was de enige die zei dat ik er snel positief en geruststellend nieuws over zou krijgen, en ja inderdaad. het gaat allemaal anders lopen dan aanvankelijk gecommuniceerd werd. Super blij.

Dit leek me een onmogelijke zaak en toch doorzag je helemaal hoe het zou lopen. Dank je wel dat je steeds je unieke gaves wilt delen met ons.

Ik hoop dat iedereen de kans krijgt om je eens te spreken. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken.

Dank je wel voor alles.
Liefs e.




Ervaring van E. met helderziende Donna   Ervaring van E. met helderziende Donna   Ervaring van E. geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lola, je zei dat ik binnen een week wat van hem zou horen en tijdens ons gesprek kreeg ik al een berichtje. Niet de enige voorspelling van je die is uitgekomen. liefs.




Ervaring van . met helderziende Lola   Ervaring van . met helderziende Lola   Ervaring van . geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Wat een fijne reading heb je gegeven. Over mijn business, ja hoeveel bevestiging moet ik nog krijgen? Ik leg vaak ook kaarten en dat zijn geweldige boodschappen en als die jij hebt gegeven. Enne over die ene vrouw die mij ontkracht . klaar. Dikke punt. Ik ben je echt dankbaar voor.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Ingrid met helderziende Sophia   Ervaring van Ingrid met helderziende Sophia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is echt 1 van de beste. binnen tijdsbestek en wat ze zegt is uitgekomen. je bent de beste gr peter .




Ervaring van Peter met helderziende Lola   Ervaring van Peter met helderziende Lola   Ervaring van Peter geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali,

Bedankt voor je mooie consult
ik heb je vaker mogen spreken, en wat je ook zegt komt uit. Jou stem geeft zoveel rust en je geeft het juiste advies, waardoor ik kan richten op het positieve.
Bedankt voor je alles en tot snel.

Liefs van Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Gazali   Ervaring van Karin met helderziende Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Ik ben diep onder de indruk van Johannes zijn gave. Wat hij voorspelde en invoelde kwam precies zo uit.
Ook is het een hele warme lieve man die je zo begrijpt, en van zijn stem wordt je zo rustig.
Ik raad hem zeker aan.




Ervaring van Marga met helderziende Johannes   Ervaring van Marga met helderziende Johannes   Ervaring van Marga geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Lieve Ana,
Jouw deskundigheid en hartverwarmende zorg waren voor mij een lichtpunt in donkere tijden. Ik voel mij bij jou altijd vrij om te zeggen en te vragen wat ik wil. Ik kan echt mezelf zijn bij jou. Wat je aanvoelt is juist, je voorspellingen komen uit.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Ana   Ervaring van Angela met helderziende Ana   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Je hebt oog voor detail en je weet precies de juiste momenten vast te leggen. Voorspellingen komen uit. Bedankt voor je gezelligheid, je openheid, je professionaliteit, .

Groetjes Angela

.




Ervaring van Angela met helderziende Louisa   Ervaring van Angela met helderziende Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina.

Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver. Ik voel me keer op keer verbonden en gesteund. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Jij bent een kanjer

Groetjes M.




Ervaring van Myriam met helderziende Salina   Ervaring van Myriam met helderziende Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Je hebt me dingen verteld die me opheldering hebben gegeven.
Hier kan ik wat mee.
Bedankt lieve Angel Felice.




Ervaring van Sh met helderziende Angel Felice   Ervaring van Sh met helderziende Angel Felice   Ervaring van Sh geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Hoi annicka
Bedankt voor je mooie Reading .wat u zegt van rustig aan te doen met . ben ik zeker mij van bewust gaan we ook doen
Hopelijk al wat u zeg dat dit mag uitkomen.
Bedankt alvast groetjes Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Annicka   Ervaring van Rita met helderziende Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me tips hoe ik me het best kon opstellen. Ik heb je tips opgevolgd. De bespreking is exact verlopen zoals je hebt voorspeld: goed.




Ervaring van Juliette met helderziende Louisa   Ervaring van Juliette met helderziende Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Ik sta nog altijd met verstomming vast aan de grond wat je juist zei .als het uitkomt hoor je zeker nog van mij .zo aangenaam gesprek en niet veel moeten zeggen .gewoon luisteren en het komt binnen .gewoon bellen mensen .ze is een uit de duizend .




Ervaring van Sonia met helderziende Niamh   Ervaring van Sonia met helderziende Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Zeet aangenamer dame.
Zegt en voelt dingen goed aan.




Ervaring van Rita met helderziende Adora   Ervaring van Rita met helderziende Adora   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me aan hoe ik me het best kon opstellen.




Ervaring van Juliette met helderziende Louisa   Ervaring van Juliette met helderziende Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter,

Al je voorspellingen zijn uitgekomen. Hartelijk dank voor je geduld en duidelijke gesprekken. Groetjes L.




Ervaring van L met helderziende Gunter   Ervaring van L met helderziende Gunter   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik kan het iedereen aanraden contact op te nemen met Anouk wanneer je te maken krijgt met twijfels en onzekerheden. Ze beschrijft heel precies wat je voelt en van daaruit reikt ze je oplossingen aan. Er zijn al heel wat dingen uitgekomen.Wat een topper.




Ervaring van Isabelle met helderziende Anouk   Ervaring van Isabelle met helderziende Anouk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau weet me altijd weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Beau is voor mij het beste medium op de lijn. Hij krijgt alles helder door en voelt mensen altijd heel goed aan. Ik heb veel van hem geleerd.

Liefs, Anne.




Ervaring van Anne met helderziende Beau   Ervaring van Anne met helderziende Beau   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieverd. Ik spreek je al een lange tijd. Laatst heb ik je gesproken over de liefde en werk. Over beide onderwerpen zijn je voorspellingen zoals altijd uitgekomen. Zelfs de persoonsomschrijving van mijn gesprekspartners. Ik laat het je snel weten als ik het vervolggesprek achter de rug heb. Dank je wel, ook voor je oneindige geduld. Heel veel liefs .




Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Olivia, heb je net gesproken en voel me zoveel beter en kan nu weer verder.
Je voelt de situatie zo goed aan en weet het juiste antwoord. Hartelijk dank Nency.




Ervaring van Nency met helderziende Olivia   Ervaring van Nency met helderziende Olivia   Ervaring van Nency geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke, helaas de tijd was om, om je te bedanken.
Ik zal helaas nog geduld moeten hebben met P.
Je bent een lieve vrouw, met een prettige stem.
Dankje wel. Lieve groet Daphne.




Ervaring van Daphne met helderziende Lobke   Ervaring van Daphne met helderziende Lobke   Ervaring van Daphne geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met helderziende Sophia   Ervaring van Ilona met helderziende Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieverd, leuk om je even gesproken te hebben. Bij deze nogmaals, dank voor je voorspelling die is uitgekomen. Ik spreek je gauw weer. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola je bent top alles wat je zei is uitgekomen en binnen de tijd die je aangaf je bent echt de beste echt veel mediums gesproken maar die hadden het allemaal mis bedankt x danny.




Ervaring van Danny met helderziende Lola   Ervaring van Danny met helderziende Lola   Ervaring van Danny geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met helderziende Patries   Ervaring van Gerda met helderziende Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gypsy
  Ervaring met helderziende Gypsy
  Dank Gipsy, ik probeer mn vertrouwen weer te herstellen in hem,

Fijn om je gesproken te hebben

Fijne dag

R.




Ervaring van R met helderziende Gypsy   Ervaring van R met helderziende Gypsy   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gypsy
  Ervaring met helderziende Gypsy
  Ik heb voor het eerst naar Gypsy gebeld. Wat een mooie en lieve gesprek. Enkel mijn vraag was voldoende voor haar. Ze wist alles te zeggen zonder ik maar verder iets moest zeggen. Je bent meer dan een 10 waard op deze lijn een zekere aanrader om eens te bellen.




Ervaring van Leyla met helderziende Gypsy   Ervaring van Leyla met helderziende Gypsy   Ervaring van Leyla geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha ken ik al meer dan 10 jr.
Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag.
Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.




Ervaring van Sandra met helderziende Micha   Ervaring van Sandra met helderziende Micha   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Lieverd, ik heb je net telefonisch gesproken en nogmaals, bij deze. Dank voor je inzichten. Je voorspelling is uitgekomen, onverwachts en zo snel. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieverd, zoals beloofd mijn berichtje als je voorspelling zou uitkomen. Ik heb het je net telefonisch verteld. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Mari Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Nou, kort en krachtig hoor. Helder en duidelijk. Zeer tevreden mee.




Ervaring van James met helderziende Marya   Ervaring van James met helderziende Marya   Ervaring van James geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met helderziende Desteny   Ervaring van Cindy met helderziende Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden